Koffie en computers

Vanmiddag kwam ik bij een vriend aan om hem te helpen met zijn computer. Onder het genot van 2 flinke sterke bakken koffie ratelde de pc wel door. Toen hij met een flinke update bezig was, ben ik naar mijn vriend gegaan en heb daar een tijdje in de tuin gezeten voor ik ging koken. We hebben wel samen gegeten en heb ik nog even in de tuin gezeten waarna ik terug ben gegaan naar die vriend met het pc probleem.

We hebben samen even wat bestanden uit gezocht om ruimte vrij te maken op zijn harde schijf en daarna heb ik de update weer gestart. We hebben weer twee bakjes koffie gedronken. De update was nog niet klaar toen ik weer naar mijn vriend ging om nog even wat te drinken.

Toen ik rond 23 uur weer thuis was, kreeg ik een bericht dat zijn pc weer werkte. Ik kan dus met een gerust hart naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *